Parafinski oblog

Parafin je vosak koji ima vrlo visok toplinski kapacitet, što znači da je u stanju apsorbirati i zadržati veliku količinu topline.Spa parafin vosak ima toplinski kapacitet zadržavanje i prijenos topline na jednostavan način. U tehničkom smislu, toplina prenosi u srž zahvaćena područja, kao parafinska prolazi kroz faze promjene. Kao što se topi, parafinska postaje tekućina i može zadržati više topline. Onda, kad je ruka, noga, ili drugih područja je umočen u grijanom kabinom, faza od parafina koji okružuje područje brzo prilagoditi nagib promjene u kruto.Topline koja se prenosi se zove topline taljenja.

Više jednostavno, toplina koja ide u topljenje parafina izlazi kada je učvršćuje u utješnom parafinske premazom, prenoseći tako toplinu u zahvaćeni ekstremitet. Drugi način gledanja na to je parafinska je medij koji prenosi toplinu iz Therabath na bolno područje.

U isto vrijeme, toplina iz parafina otvara pore i povećava cirkulaciju u koži. To je razlog zašto parafinska je tako koristan za kožu, ostavljajući kožu omekšane i više zračenja. Vidi više informacija o parafina liječenja higijene.