Mineralna glina sa kajanskim paprom

Maske ili oblozi za leđa na bazi kajenskog papra, u kombinaciji s mineralima, imaju izrazit učinak protiv bolova i ukočenosti u mišićima i kralježnici. Bijela glina naziva se još i medicinska glina, a vrlo je fine teksture. Bogata je mineralima, te otpušta metale (cink, željezo, silicij, magnezij), čime poboljšava metabolizam stanica kože. Neutralne je pH vrijednosti te je prihvatljiva i u njezi najosjetljivije kože. Glina upija, drenira i eliminira nečistoće iz organizma krvi i limfe, pojačava obrambeni mehanizam organizma i bori se protiv bolesti koje su nastale kao posljedica slabog imuniteta, pomaže zarastanju rana, protiv oteklina, izvlači višak vode…

Otkrijte sve blagodati bezbolnog života uz 60 minutni tretman leđa ljekovitim oblogama od kajenskog papra, bijele gline i masaže. Tretman se koristi za bolna leđa, kod reume i ukočenosti mišića, te u svrhu poboljšanja prokrvljenosti.

Učinci tretmana su višestruki:

  • uklanja bolove i upalne procese
  • detoksicira organizam (apsorbira toksine, suvišnu masnoću i tekućinu iz organizma)
  • pojačava cirkulaciju limfe, čime se otrovi lakše uklanja iz stanica i poboljšava opskrba stanica hranjivim tvarima
  • pojačava cirkulaciju krvi
  • zateže i tonizira kožu i pojačava vezivno tkivo
  • ukočenosti u mišićima i kralježnici

U današnje vrijeme skoro svi ljudi na svojim leđima osjete svakodnevni stres, te posljedice od svakodnevne žurbe, dugotrajnog sjedenja na poslu, nedostatka boravka u prirodi i na otvorenom zraku. Dok obavljamo sve te postavljenje i odabrane zadatke leđa nam pamte sve pogrešne pokrete, a mišići postaju sve teži. Kako bi se taj proces pogoršavanja popravio na vrijeme, iskoristite blagodati kajenskog papra i maskom za leđa riješite svoje bolne probleme. Uz to dobivate i medicinsko – sportsku masažu i svi Vaši bolni problemi su riješeni!
Masaža je najbolji način opuštanja tijela i poticanja cirkulacije. Ona omogućava mišićima ponovnu aktivaciju na ugodan, blag način. Redovnom i učinkovitom masažom od dna kralježnice do vratnih kralježaka uklonit ćete kronične tegobe i bolove. Redovitom upotrebom povećati ćete protok krvi u mišićima što će ubrzati ispuštanje toksina koji su se nakupili zbog nedovoljne prokrvljenosti.
Maska se nanosi na cijela leđa ili segmentalno djeluje terapeutski, izvlačeći upalne procese iz tijela, grijući pritom Vaše problematične točke. Djelovanje maske traje i dulje od 24 sata